Övrig information

Tal, spex och annat kul

Vår högsta önskan är att få skapa en oförglömlig dag, kväll och natt tillsammans med er! Vill ni bjuda på tal, spex eller annat kul, så ska det anmälas till våra Toastmasters Mikaela och Nisse  i god tid, så de kan planera kvällens program. 

MIKAELA VALHSTRÖM

Mikaela och Nina hittade varandra på Westerlundska gymnasiet, och har stått på huvudet tillsammans i ett flertal av skolans korridorer. Mikaela kör motorcykel, samordnar kommuner inför och under kriser, och rabblar matematiska formler mitt i natten utan problem.

Phone: 070-496 55 78

NISSE LINDSTRÖM

Nisse och Kent hittade varandra när Kent knackade på Nisses dörr och bad att få klättra ner till sin lägenhet från Nisses balkong. Nisse kan teckna vadhelst du ber honom, skriva episka äventyr för stora och små, och berätta om de flesta viktiga händelserna i historien.

Phone: 070-694 24 42

Klädsel mm

Klädsel: Kavaj.

Men det viktigaste är att du känner dig fin och bekväm, om det så är i högtidsdräkt eller chinos.


Parkering: Finns precis vid Wärdshuset. Skriv upp ditt registreringsnummer när du kommer fram. 

Resa kommunalt: Närmaste tunnelbanestation heter Hornstull, cirka 10 minuters promenad. Buss nr 4, nr 66 samt nr 54 har hållplatser i närheten. Med hjälp av SL:s reseplanerare kan du enkelt planera din resa.


Baren: Tar bara kort.

Presenter

Den bästa bröllopsgåvan är er närvaro, och det vore roligt om ni också sover kvar, så vi får umgås så länge det bara går. 

Känns det alldeles omöjligt att avstå från att ge  en bröllopsgåva så tar vi tacksamt emot ett frivilligt bidrag till den här festen. Men som sagt, att få dela den här dagen och kvällen med er är den bästa present vi kan få!

Svara om ni kan komma eller inte,

senast 10 februari 2024

Berätta så snart ni kan om ni kan komma eller ej, och glöm inte att meddela eventuella allergier! Skicka ett mail, sms, eller svara i nedanstående formulär. 

Formuläret kan användas för att ställa frågor också, men är det hemligt för brudparet så kontakta istället våra Toastmasters!